Παραλία Μαύρος Μόλος, Καστέλι Κισσάμου, Χανιά, Κρήτη

Οι υπηρεσίες μας

Το καταρτισμένο προσωπικό του Molos Bay, είναι εδώ για να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία σας.

Weddings & Events

Schedule your dream wedding day in the idyllic setting of Molos Bay Hotel. Our pool area and spacious sea view restaurant are ideal to host and celebrate your wedding reception and party, while our staff will be at your disposal to guarantee the best quality of service for your precious lifetime moments.

Πισίνα
Αγκαλιάστε τους αργούς ρυθμούς του Molos Bay Hotel και απολαύστε τις διακοπές σας στην Κρήτη, χωρίς άγχος και πίεση. Ξεκινήστε τη μέρα σας κολυμπώντας στην εξωτερική μας πισίνα ή απλώς χαλαρώνοντας κάτω από τις ομπρέλες μας, με μοναδική θέα στη θάλασσα και πρόσβαση στο μπαρ της πισίνας για καφέ, δροσιστικά κοκτέιλ και νόστιμα σνακ. Νιώστε απόλυτη σιγουριά και για την ευχάριστη απασχόληση των παιδιών σας, καθώς διασκεδάζουν με ασφάλεια στην παιδική πισίνα!
Γυμναστήριο
Ποια στιγμή μπορεί να είναι καλύτερη από αυτή των διακοπών, για να περιποιηθείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας; Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Molos Bay Hotel θα βρείτε εξοπλισμένο γυμναστήριο, spa lounge και χώρο χαλάρωσης, σάουνα, καθώς και μια ποικιλία από υπηρεσίες και θεραπείες ευεξίας, όπως μασάζ πλάτης και λαιμού, μασάζ για ζευγάρια, μαθήματα γυμναστικής και πολλές άλλες ειδικές υπηρεσίες, που θα χαλαρώσουν το σώμα σας και ψυχή σας!
Επιχειρηματικά Συνέδρια
Στο Molos Bay Hotel θα βρείτε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συνεδρίων που θα φιλοξενήσει τις επαγγελματικές συναντήσεις και παρουσιάσεις σας, με απόλυτη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα. Η ομάδα μας θα φροντίσει για όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας, του τεχνολογικού εξοπλισμού και κάθε άλλου είδους οργανωτικής βοήθειας που μπορεί να χρειαστείτε.